Vuur uw teksten foutloos op de wereld af

Ook voor eindredactie kan u contact opnemen met SaraSchrijft

Soms kunt u zelf nog het beste verwoorden waar u heen wilt of neemt u graag elk aspect van uw project zelf in handen, ook het tekstschrijven. In dat geval nemen wij graag de eindredactie voor onze rekening en kijken wij uw tekst graag voor u na in de mate waarin u dat zelf wilt.

Eindredactiewerk zoals u het wenst

Taalfouten sporen we probleemloos voor u op, maar ook inhoudelijke uitschuivers of stilistische missers passen we graag voor u aan. Zo wordt uw tekst waar nodig bijgeschaafd tot hij op elk gebied aan uw eisen voldoet. Voor eindredacteur SaraSchrijft uit Mechelen gaat eindredactie trouwens verder dan u misschien denkt: ook voor het volledig herschrijven van uw tekst kunt u bij ons terecht.

Zoekt u een ervaren eindredacteur

Zaakvoerder van SaraSchrijft en eindredactrice Sara Brouckaert studeerde met grote onderscheiding af als Licentiaat Germaanse Filologie en deed onder meer ervaring op bij VRT als assistente-taaladviseur.

Zoekt u iemand die uw eindredactie in regio Mechelen in handen kan nemen? Iemand die van aanpakken weet? Neem gerust contact met ons op.

Saraschrijft
Clikc+