Allround communicatie zonder poespas

Projectcoördinator SaraSchrijft begeleidt communicatieprojecten in de brede zin

Communicatie is een ruime term. Misschien wilt u met uw bedrijf of organisatie breder gaan dan enkel die zaaltekst of alleen die catalogus. Misschien wil u met uw teksten ook een anderstalig publiek bereiken. Misschien kiest u voor multimedia en droomt u van een aanlokkelijk filmpje of een aantrekkelijke audioguide? Dat kan, en daar kan projectcoördinator SaraSchrijft u mee helpen.

Wij zorgen voor elke schakel in de keten

Als coördinator van totaalprojecten nemen wij in dat geval alle ‘talige’ aspecten van uw project voor onze rekening, van tekstschrijven over vertaling tot audio-opnames in de studio. In nauw overleg met u regelt SaraSchrijft uit Mechelen elke stap van het proces: het schrijven van de bronteksten, het contact met de vertalers, de zoektocht naar een geschikte stem, de opname in de studio, het bewaken van de timing.

Met oog voor u, de klant

SaraSchrijft coördineert, maar u blijft betrokken van begin tot einde en houdt u bij elke stap de vinger aan de pols. Zo blijft het helemaal uw project, zonder de praktische zorgen die erbij komen kijken.

Wil u graag beroep doen op een projectoördinator in Mechelen die geen detail over het hoofd ziet? Elk communicatieproject wordt vlekkeloos gecoördineerd door SaraSchrijft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Saraschrijft
Clikc+